Tehnično svetovanje

Na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj nudimo strokovno svetovanje na področju zakonodaje za različne tehnične panoge in proizvode, ki jih na enotnem evropskem trgu opredeljujejo evropske uredbe neposredno in direktive novega pristopa oziroma po njih privzeti slovenski predpisi. Nudimo tudi informacije za doseganje kakovosti in ustreznosti za ostale proizvode. Glede na vrsto proizvoda definiramo vse tehnične zahteve, ki zanje veljajo, in pomagamo pri določanju, kako zadostiti tehničnim, varnostnim, tržnim zakonitostim in varstvu potrošnikov.

Razložimo povezave med zakonodajo in standardi oziroma njihovo obvezno ali prostovoljno uporabo, pripravimo povzetke za enostavno uporabo standardov, navedemo obveznosti, ki iz standardov izhajajo, pomagamo pri pripravistrokovnih in tehničnih gradiv, navodil za notranjo kontrolo proizvodnje, dokumentacije za ustrezno izpolnjevanje zahtev na področju tehnične ustreznosti, tržnih zakonitosti in varstva potrošnikov. Predstavljamo celovit storitveni servis za podjetnike, da bi izpolnili vse obveznosti na čim enostavnejši in hkrati ustrezen in dovolj učinkovit način ter se s tem uspešno uvrščali na enotni trg.

Podajamo tudi informacije o nacionalnih zahtevah za proizvode v drugih evropskih državah ter v tretjih državah (državah JV Evrope, Balkana, ostalih).

 

Svetovalne storitve izvajamo posamično po izboru storitev ali kot stalno celoletno tehnično podporo in informiranje.

Preglejte seznam storitev in popuste, ki jih nudimo v mreži Mozaik podjetnih za člane OZS. Za ostale naročnike veljajo redne cene ali cene po ponudbi, ki jo zaprosite tukaj.

Preglejte cenik ali zaprosite za ponudbo tukaj.